Verpleging & Verzorging


Professionele thuiszorg
U wilt zo lang mogelijk thuis blijven wonen. Met een beetje ondersteuning, houdt u nog steeds de regie in uw eigen handen, maar uw dagelijkse leven wordt net iets prettiger en veiliger.

Verpleging & verzorging
We steunen u met de persoonlijke verzorging, bijvoorbeeld: wassen, douchen, aan- en uitkleden, aanreiken van medicijnen. We verrichten ook de handelingen op verzoek van uw arts en/of specialist zoals: Insuline spuiten, verzorgen van wonden, stoma, zwachtelen, toediening van injecties of bestrijden van pijn.

Zorg coördinatie
Onze medewerkers zijn een bindende kracht rondom al uw zorgvraag. Het signaleren van gezondheidsproblemen en risico’s in een vroege stadium, het inventariseren van de hulp die u nodig heeft, samen met u actief contact opzoeken naar de andere zorgdisciplines of andere zorgvorm als een onderdeel van de geïntegreerde zorg, denk aan bijvoorbeeld: fysiotherapie, dieet, pedicure, uw huisarts en/of specialist, huishoudelijk hulp van de gemeente, dagopvang enz. Onze medewerkers onderhouden samen met u al die contacten en bieden ondersteuning, waar nodig is tijdens dit proces.